Maxi's salladsdressingar och andra kryddsåser

Stort smakurval för detaljhandelsbutiker, restauranger och storkök

Maxisauce Oy har verkat som inhemsk tillverkare av salladsdressingar och kryddor redan i 30 års tid. I vårt produktsortiment ingår de välsmakande och berömda Maxi's salladsdressingarna, av vilka det för närvarande finns ett stort urval med 11 olika smaker. Förpackningsstorlekarna varierar från flaskor som rymmer 1 kg till behållare med 3 och 5 kg. Därtill finns Senaps-, Röd- och Pizzasås tillgängliga i 10 kg:s behållare.

I vårt produktutbud finns också de populära och välbekanta Maxi's produkterna i Helsingfors-serien. Helsingfors Senap, Ketchup och Chiliketchup finns tillgängliga i konsumentvänliga flaskor innehållande 360 g och 500 g. Senap finns också i traditionell 125 g tub.

Mer information finns på sidan produkter.

Läs mer och kontakta oss!

Vi är en miljövän som värnar om kvalitet

Salladsdressingarna och de övriga kryddorna tillverkas av så ekologiska råvaror som möjligt, för att bevara de rikliga och läckra smakerna, omsorgsfullt tillverkade för att garantera bästa möjliga kvalitet.

I vår produktion följer vi gröna värden, eftersom vi förutom att värdesätta våra kunder även värnar om miljöns välbefinnande.

Vi garanterar säkra leveranser och konsumentvänliga priser. Kontakta oss och fråga mer om våra produkter, vi svarar gärna på frågor.