Maxisauce Oy

Vi har redan funnits i 30 år i salladsdressingarnas och kryddsåsernas värld

Vi är ett 30-årigt familjeföretag, som under verksamhetens utvecklingsperiod började tillverka senap och kryddsåser i Drumsö. Under årens lopp har vi till och med tillverkat tio olika senapsmärken, såsom Kravattisinappi, Kovien poikien sinappi och Mal'in tulinen. Den senaste framtagna produkten är Maxi's Helsingfors Senap, som är en aning söt senap med stark senapssmak. Maxi's Helsingfors Senap smakar som hemgjord senap och faller de flesta i smaken.

I dagsläget har vårt företag specialiserat sig på tillverkning, försäljning och marknadsföring av salladsdressingar, kryddsåser, senap, ketchup och krossad vitlök. I tillverkningen följer vi det certifierade kvalitetssystemet samt ISO 22000- och EURO-standarderna. Våra produkter innehåller så lite salt och socker som möjligt, och våra salladsdressingar innehåller en lämplig mängd rybsolja om ca 25–30 %.

Maxisauce Oy har goda samarbetspartners och ett brett distributionsnät. Våra kunder består främst av lunchrestauranger, storkök och detaljhandelsbutiker. 

Produkterna är mycket högklassiga och konsumentvänligt prissatta. Sortimentet är omfattande och leveranssäkerheten är god. Bekanta dig med våra produkter och kontakta oss!