Maxisauce Oy

Jo 30 vuotta salaatti- ja maustekastikkeiden maailmassa

Olemme 30-vuotias perheyritys, joka alkoi valmistaa sinappeja ja maustekastikkeita Lauttasaaressa toimintansa kehitysvuosina. Vuosien varrella tuotannossa on ollut jopa kymmenen erilaista sinappimerkkiä, kuten Kravattisinappi, Kovien poikien sinappi ja Mal'in tulinen. Viimeisin kehittelyn tulos on Maxi'n Helsingin sinappi, joka on hieman makea, vahvasti sinapin makuinen sinappi. Maxi'n Helsingin sinappi on kotona tehdyn oloinen ja se sopii lähes kaikkiin makutottumuksiin.

Tänä päivänä yrityksemme on erikoistunut salaatti- ja maustekastikkeiden, sinappien, ketsuppien ja valkosipulin valmistukseen, myyntiin sekä markkinointiin. Valmistuksessa käytetään sertifioitua laatujärjestelmää, ISO 22 000- ja EURO-standardia. Tuotteemme sisältävät mahdollisimman vähän suolaa ja sokeria, ja salaatinkastikkeissamme on sopiva määrä rypsiöljyä, n. 25–30 %.

Maxisauce Oy:llä on hyvät yhteistyökumppanit ja laaja jakeluverkosto. Asiakkaitamme ovat pääosin lounasravintolat, suurkeittiöt ja vähittäiskaupat. 

Tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja kuluttajaystävällisesti hinnoiteltuja. Valikoima on kattava ja toimitusvarmuus hyvä. Tutustu tuotteisiimme ja ota yhteyttä!

MaxiSauce Oy Ltd

maustekastikkeet